HEALY

Ervaar je vaak pijn, heb je moeite met slapen of een tekort aan energie?

HEALY is een klein draagbaar frequentieapparaatje (5 x 5 cm) waarmee je jouw lichamelijke en mentale gezondheid heel goed kunt ondersteunen en balanceren.

Dit unieke apparaatje is afgeleid van de Timewaver, een bioresonantie apparaat wat al vele jaren onder meer in ziekenhuizen en klinieken wordt gebruikt. Marcus Schmieke (onderzoeker en filosoof) wilde deze techniek toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten. Zo werd een unieke samenwerking geboren.

Al in de oudheid werd het bestaan van subtiele energievelden in en rondom ons lichaam beschreven. Alles is energie en alles bestaat uit trillingen of frequenties, zoals ook Albert Einstein en Nikola Tesla dat al beschreven. Door allerlei oorzaken (fysiek, emotioneel)  kunnen de energiefrequenties veranderen, waardoor je klachten kunt krijgen.

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware (werk)dag achter de rug hebt, door (emotionele) blokkades in het lichaam, fysieke overbelasting van je lichaam, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten aan spieren en/of gewrichten etc. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan ontstaan er allerlei klachten. Frequentie-therapie is erop gericht om de juiste frequenties toe te dienen waardoor de celspanning weer toeneemt en de balans in ons lichaam en onze geest hersteld wordt. Microfrequenties hebben daarnaast voordelen voor de ATP-productie (energie) en eiwitsynthese. HEALY geeft je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd.

HEALY heb ik bij mijzelf ingezet bij chronische rugpijn, migraine, slaapproblemen, verkoudheid, om te detoxen, om mijn emotionele evenwicht te herstellen, om te ontspannen en om mijn immuunsysteem een boost te geven. De HEALY zet ik ook preventief in voor de gezondheid van mijn gezin.

Het is mogelijk een HEALY te huren voor € 50,00 per week. Ik test je met mijn meest uitgebreide HEALY uit op welke gebieden je de frequenties het beste kunt inzetten, waarna je jezelf thuis (tijdens je dagelijkse bezigheden) kunt behandelen. Wil je na de testweek de HEALY via mij aanschaffen? Dan ontvang je de huur retour! (max 2 wkn verhuur) Neem contact met me op of de HEALY op dit moment beschikbaar is voor verhuur.

Wanneer je via mij een HEALY wil aanschaffen dan kun je dat doen via deze link:          https://www.healy.shop/nl/partner/?partnername=Miranda.Kaulingfreks

(tip: gebruik Google Chrome als browser):

 

Voordat je bestelt kun je het beste contact met me opnemen, zodat we even kunnen kennismaken. Vervolgens zal ik je een informatie toesturen waarmee je makkelijk door het koopproces wordt geleid.

Bij 2 tot 5 geïnteresseerden voor HEALY, kom ik graag naar je toe voor een info-sessie. Tijdens deze sessie leg ik de HEALY uit en kunnen jullie kort ervaren hoe de frequentietherapie voelt.
Duur: 2 uur
Kosten: Graag een kop thee!
Interesse? Neem dan contact met me op voor het maken van een afspraak.

Het aanschaffen van de HEALY vond ik een echte investering. Gelukkig mag je de HEALY 14 dagen uitproberen. Wanneer je niet tevreden bent (wat haast niet kan!) mag je de HEALY terugsturen en ontvang je je geld terug. Na een paar dagen ‘Healy-en’ wist ik al dat ik niet meer zonder mijn HEALY wilde! Ik bedacht me dat een paar consulten bij een alternatieve genezer of het gebruik van het eigen risico op het einde van het jaar net zoveel of zelfs meer kosten dan de HEALY en zo beredeneerde ik dat ik mijn investering er dus al snel ‘uit zou hebben’.

 • HEALY Gold € 505,36 incl. BTW
 • HEALY Holistic Health € 1.013,76 incl. BTW
 • HEALY Holistic Health Plus € 1.522,16 incl.BTW
 • HEALY Resonance € 2.538,97 incl. BTW

Om te vieren dat er inmiddels wereldwijd 100.000 members zijn heeft Healy een waanzinnige tijdelijk actie! Bestel de Healy en ontvang een gratis upgrade! 

Voorbeeld: Je bestelt de Healy Resonance maar je betaalt sléchts voor de Holistic Health Plus! Een korting van ruim € 1.000,-.  

Deze actie loopt t/m 6 september 2020.

Neem gerust een kijkje op de website van HEALY:  https://www.healyworld.net/nl/partner/Miranda.Kaulingfreks

Via deze Facebook pagina lees je ervaringen van tevreden HEALY gebruikers: https://www.facebook.com/groups/healyervaringen/

Via deze YouTube pagina krijg je een heldere begrijpelijke uitleg van Dr. Bruce Lipton over kwantumfysica: https://youtu.be/cxKDA9bozc0

Vind je het leuk om een extra inkomstenbron te hebben?

HEALY heeft gekozen voor netwerkmarketing. Dit betekent dat wanneer jij een HEALY hebt besteld,  je zelf ook HEALY’s kunt gaan verkopen. Je ontvangt dan een vergoeding voor die verkopen. In ruil daarvoor informeer je je klant over het gebruik van de HEALY en help je hen op weg wanneer er vragen zijn. Je kunt al beginnen met je directe omgeving. Zo is het bij mij ook begonnen. Mensen raakten enthousiast over mijn ervaringen en wilden zelf ook een HEALY gaan uitproberen.

Als je zelf HEALY’s wilt gaan verkopen, dan word je Member. Als HEALY Member krijg je:

 • toegang tot de HEALY Academy met daarin alle informatie die er beschikbaar is over de HEALY, zodat je het maximale uit je HEALY kan halen.
 • een persoonlijke link naar jouw HEALYwebsite waar iemand een HEALY kan bestellen bij jou
 • een backoffice waarin je je inkomsten kunt managen

Wanneer je interesse hebt om de HEALY te gaan verkopen, dan kan ik je hier meer over vertellen. Neem daarvoor contact met me op.

Video afspelen

HEALY is een goedgekeurd medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor een ondersteunende behandeling bij mentale aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen. Er zijn nog vele andere toepassingen waarvan de werking nog niet wetenschappelijk is aangetoond.

HEALY is niet geschikt voor:

 • Mensen met een pacemaker of een ander elektronisch implantaat
 • Bij metalen voorwerpen/implantaten
 • Bij risico op bloeding/embolie
 • Mensen met epilepsie
 • Bij zwangerschap
 • Kinderen

Uiteraard is HEALY géén vervanging van de diagnose door een arts!