Vragen? Bel: 06-14976612 Zwijndrecht

Het Saga Compass

“Wie naar buiten kijkt droomt,

wie naar binnen kijkt ontwaakt.”

  – Carl Gustav Jung – 

Ontdek waar je talenten liggen

Keuzestress?

Wil je ontdekken wat jouw talenten zijn? Weten waar jij energie van krijgt? Wil jij inzicht krijgen waar je goed in bent?

Inzicht in jezelf helpt je bij het maken van keuzes voor studie of werk die écht bij je passen. Ga op ontdekking met het Saga compass. 

Wat is het?!

Het Saga Compass is de ODC-meting, speciaal voor jongeren van 11-18 jaar. Een online tool die jouw oerkrachten en gouden talenten in kaart brengt.

Ben je tussen de 11 en 16 jaar? Dan hebben we schriftelijke toestemming nodig van je ouder(s)/verzorger(s). 17 of 18 jaar? Toestemming is niet nodig. Ze zullen het fijn vinden als je ze wel op de hoogte brengt.

talentontwikkeling
Dit is een geregistreerd merk van de Odin Company

Hoe werkt het?

Na je aanmelding neem ik contact met je op. Je ontvangt een  mail met uitleg en een link. Dan maak je de online meting. Dit duurt ca. 15 min. Hierna bespreken we de uitkomst tijdens het persoonlijke terugkoppelgesprek. Tijdens dit gesprek van ca. 1 uur sta JIJ centraal, en zal dan ook alléén met jou gevoerd worden. Hierna kun je wat je over jezelf ontdekt hebt, samen met mij verwoorden aan je ouder(s)/verzorger(s).  Je ontvangt aan het eind een rapportage waarin je alles kunt teruglezen over je meting. De meting is gratis. Het gesprek kost € 119,- .

Voor ouders

Jouw kind staat centraal.

Belangrijk is dat je dochter of zoon het zélf interessant vind om inzicht te krijgen in zijn of haar talenten. Dit kan alleen met jouw toestemming, als je kind jonger is dan 16 jaar. Daarnaast is het handig als je zoon of dochter een eigen e-mailadres heeft, om de link naar het Saga Compass te kunnen ontvangen.

Als we allemaal met dezelfde passie het kind centraal stellen, kan de wereld alleen maar mooier worden.

Missie: “Wij willen dat zoveel mogelijk jongeren, liefst in de hele wereld, hun krachten en talenten ontdekken.”

In je kracht komen én gaan staan!

"Toen ik 18 was, kreeg ik na het volgen van het propedeuse jaar op de Kunstacademie een negatief studie advies. De enige studie die ik wilde volgen, en ik kon niet meer verder. Hierna besloot ik te gaan werken. Had ik destijds de mogelijkheid gehad om gebruik te maken van het Saga Compass, had ik kunnen zien waar mijn talenten nog meer lagen. Daarom wil ik met het Saga Compass jongeren die vastlopen in hun werk of studiekeuze uitzicht bieden op nieuw perspectief."

Interesse gewekt?

'Wat fijn om nu beter te weten waar mijn kwaliteiten liggen!'
Sven
14 jaar
'Door het Saga Compass weet ik nu welke richting ik op wil! Ik heb alle kwaliteiten in huis die nodig zijn!'
Tamara
17 jaar

Uitsluitend gecertificeerde Saga-terugkoppelaars, -coaches en –behandelaars mogen met het Saga-Compass werken, rekening houdend met de beroepsethiek die geldt in de jeugdzorg. Er is een ethische commissie opgericht die de juiste toepassing van wettelijke kaders en ethische gedragsregels bij werken met minderjarigen borgt.

Open chat
Vragen? Stuur me een appje
Welkom bij R.O.T.S in coaching. Leuk dat je contact met me opneemt. Stel je vraag en ik antwoord je zsm!